Skip to content

Blog

Ozelders.com İle Öğrenci Bulmanın Sırları

  • ozelders.com OZELDERS.COM
  • 09 Kas 2015

Kimi ders verenler siteyi etkin şekilde kullanabilmekte ve öğrenci bulma potansiyellerini maksimize etmekteler. Kimileri ise sadece üye olup profil yaratmakta ve ondan sonra herşeyin kendi kendine bir şekilde olmasını beklemektedirler. Eğer gerçekten özel ders vermek istiyorsanız ve kolay şekilde öğrenci bulabilmeyi hedefliyorsanız aşağıdaki tüyoları dikkate almanızı ve uygulamanızı tavsiye ederiz.

Dikkat! Beynimiz tembelleşiyor.

  • Ergün Güzel
  • 06 Kas 2015

Telekomünikasyon araçlarının yaygınlaştığı, tabletlerin ve bilgisayarların elimizden düşmediği, her odaya bir televizyon alındığı bu dönemde elektronik aletlerin olmadığı bir Dünya hayal ediyorum. Neden mi? Yazımda bu hayalin sebeplerini edebiyatım yettiğince aktarmaya çalışacağım. İlk ve orta öğretimdeki öğrencilerimin ders ve ödev yapmadaki ilgisizliğini, isteksizliğini anlamaya çalıştığımda ve sorguladığımda hep yakın cevapları alıyorum: " Ders çalışırken aklıma farklı şeyler geliyor, okuduklarımı anlayamıyorum." Aslında yaşadıkları dikkat ve konsantrasyon sorununu kendilerince ifade etmeye çalışıyorlar. Dikkatlerinin çabuk dağıldığını biliyor; fakat sebebini kestiremiyorlar.

İngilizce'yi Sokakta Öğrenin

İngilizce Özel Ders Uzmanı Doğuş Aydın ile İngilizce'yi Sokakta Öğrenin!07.10.2015 Tarihli Kanal D Ana Haber Bültenindeki Haberimiz

YGS'de Mutlaka Bilmeniz Gereken 10 Konu

  • Mustafa Çiçek
  • 03 Eki 2015

Her sene 2 milyona yakın aday YGS'ye giriyor. Üniversite maratonunun ilk adımı olup, LYS sonrası puanlarına da %40 etkide bulunduğu için her adayın hayallerine ulaşması için kritik role sahip bir sahip. Bende sizin için YGS de en çok sorunun çıktığı ilk 10 konuyu araştırdım. Ortalama olarak 160 sorudan 79’unun bu konulardan çıktığını düşünecek olursak, önemi net bir şekilde ortaya çıkmakta. Peki, bu YGS konularına hakim olmak size nasıl bir avantaj kazandıracak?

Yabancı Dizi ya da Film İzlemek İngilizce Öğreniminde Etkili midir?

  • Müge Ç.
  • 02 Eki 2015

Yapılan araştırmalara göre İngilizce öğrenenlerin bu dilde film, dizi ya da program izlemesi onları %60 oranında daha başarılı olmalarını sağlamaktadır. Ezbere dayalı eğitim sistemimizden mi yoksa bireylerin yabancı dilde konuşmaktan çekinmelerinden mi bilinmez, üniversite dahil senelerce İngilizce öğrenimi gören pek çok kişinin hala eksiklikleri olduğunu gözlemlemekteyiz. Peki bu eksikleri tamamlamanın en kısa ve eğlenceli yolu nedir? Başlıktan da anlaşılacağı üzere yabancı dile ait aktiviteler edinmek. Peki bu aktiviteler bize nasıl yardım eder?

Başarı Hikayeleri

Bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim. Çok sağolun. Bu gün itibari ile bana 21 öğrenci kazandırdınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsem az olur.

Ahmet B. - Aydın